Wanghi en Madoera; de nieuwe bistro-lijn

1 apr 2013

Saté zoals saté ooit bedoeld was! Ontdek onze ambachtelijke Wanghi en Madoera bistro satés.

V&S, dé foodspecialist op het gebied van spiesen, introduceert voor de fastfoodbranche en de bistro’s en eetcafés, twee nieuwe ambachtelijke satés waarmee u zich als ondernemer kunt onderscheiden.

De satés met de klinkende namen ‘Wanghi’ kipsaté en ‘Madoera’ varkenshaassaté, zijn gemarineerd met geurige Balinese kruiden voor een echt authentiek Indonesische smaak. De kipfilet en varkenshaas worden ambachtelijk gesneden, gemarineerd en met de hand geregen op een vlagspies.
Daarnaast zijn ze op twee verschillende manieren verpakt en is de verpakking zo ontwikkeld om u als ondernemer zoveel mogelijk praktisch te ondersteunen. Zo zijn de bistro spiesen IQF ingevroren en kunnen per spies ontdooid worden, om u zo flexibel mogelijk op de vraag in te kunnen laten spelen.  De satés voor de fastfoodbranche zijn vacuüm verpakt per portie, waarvan de zakjes voorzien zijn van een scheurrand zodat deze makkelijk te openen zijn.

 Serveer Tip: Heerlijk met een licht zoete witte koolsalade, kroepoek, satésaus en grof gesneden frieten.

 Leuke reactie op de Joepie! spies

1 feb 2013

Een leuke reactie op de Joepie! spies naar aanleiding van de Horecava 2013 op snack-nieuws.nl: http://www.snack-nieuws.nl/joepie-veel-kip-met-hotwings/

« vorige

V & S Foodspecialist
Nieuwenhuizenweg 11
2314 XP Leiden
Nederland
E: info@foodspecialist.nl
T: +31 (0)71 581 3535

 
 
 
 
 
Disclaimer