Verrassend goed in food

Met een rijke historie die ruim 115 jaar teruggaat, vormen de foodies van V&S de stille kracht achter vele geslaagde bedrijfsborrels, gezellige barbecues en volstrekt verzadigde natafelaars.

Lees verder

V&S Foodspecialist
V&S Foodspecialist

Aanstekelijke ideeën

Elke dag werken onze specialisten met aanstekelijk enthousiasme aan de meest uiteenlopende foodconcepten. We werken onze eigen ideeën uit, maar werken ook graag samen aan die van jou. Daarbij gaan we altijd voor de perfecte mix van smaak, structuur, uitstraling en eenvoud in bereidingswijzen.

Ambachtelijk innoveren

Dankzij ons verleden in de slagerijbranche en onze toekomst in een snel verduurzamende wereld, hebben we van ambachtelijke innovatie ons handelsmerk gemaakt. Hierdoor verrijk je de keuze van jouw klanten met nieuwe smaken, productvarianten of verrassende, duurzame alternatieven.

V&S Foodspecialist
V&S Foodspecialist

Persoonlijke aanpak

De wereld mag dan snel veranderen; wij houden van een persoonlijke aanpak en de kwaliteit van ambachtelijkheid. Samen ontwikkelen we de producten die het beste aansluiten op jouw wensen, terwijl we ook de herkomst van onze grondstoffen en onze idealen in het vizier houden.

Hoe kunnen we jou
helpen?

We staan elke dag in de startblokken om nieuwe merken, innovatieve foodconcepten of gedurfde alternatieven te ontwikkelen. Doen we dat morgen voor jou?

Laat het ons weten