Gezondheid en gezonde voeding

Je gezondheid is je kostbaarste bezit. Daarom spelen gezonde keuzes een grote rol bij consumenten en bij onze klanten. We houden hier rekening mee door een assortiment te bieden waarbinnen gezonde voeding een grote rol speelt.

V&S Foodspecialist

De balans zoeken

Bij het ontwikkelen van convenience food zoeken we altijd naar een product wat zo lekker mogelijk smaakt, maar zo min mogelijk suikers, zout, vetten, E-nummers en allergenen bevat. Zo bieden we producten die niet alleen lekker zijn, maar houden we ook rekening met de richtlijnen van de overheid en de wensen van de consument.

Allergeenvrij produceren

Er komt steeds meer aandacht voor mensen met voedselallergieën of -intoleranties. V&S streeft er daarom naar om het assortiment – daar waar mogelijk – allergeenvrij te maken. We doen zeer bewuste aanpassingen in onze processen om bijvoorbeeld glutenvrij, lactosevrij en pinda- en notenvrij te produceren.

V&S Foodspecialist
V&S Foodspecialist

Vlees- en visvervangers

Een gezond eetpatroon is niet alleen afhankelijk van gevarieerde voeding. Zo is er gezondheidswinst te behalen als er niet elke dag vlees of vis op tafel komt. Daar speelt V&S op in door smakelijke alternatieven te ontwikkelen.

Meer weten over onze
focus op gezondheid?

Hoe gaan onze gezonde en duurzame foodconcepten een bijdrage leveren aan de gezondheid van jouw business?

We vertellen het je graag!