Foodconcepten op maat

De productspecialisten van V&S vertalen elke dag de wensen en idee├źn van onze klanten naar onderscheidende foodconcepten. Van allergeenvrij fingerfood tot innovatieve alternatieven voor vlees of vis.

Stappenplan

1

Created
together

Bij V&S zijn we net zo dol op nieuwe smaken, vormen en foodconcepten als jij. Daarom staan we altijd in de startblokken om jouw idee of vraag om te zetten in een uniek product. Of dat nu gaat om een variant op een bestaand product of het realiseren van een visionaire vleesvervanger. We doen het echt samen.

V&S Foodspecialist
2

Produced
with passion

De ervaring, kennis en gedrevenheid van onze productspecialisten staan garant voor een zeer gedegen ontwikkelproces. Geen enkel detail om tot de perfecte mix van smaak, structuur, bereidingswijze en uitstraling te komen laten we ongemoeid. Alleen het beste product is voor ons goed genoeg. Daar krijgen we energie van.

V&S Foodspecialist
3

Enjoyed
by all

Verrijk de keuze van jouw klanten met nieuwe smaken, varianten of verrassend duurzame innovaties. V&S maakt het mogelijk en verzorgt het gehele proces. Van slim concept tot hoogwaardige productie en van waterdichte wet- en regelgeving tot efficiënte logistiek. Zodat jouw klanten samen heerlijk kunnen genieten.

V&S Foodspecialist

Hoe kunnen we jou
helpen?

We staan elke dag in de startblokken om nieuwe merken, innovatieve foodconcepten of gedurfde alternatieven te ontwikkelen. Doen we dat morgen voor jou?

Laat het ons weten