Samen kunnen we alles maken

We werken graag mee aan innovatieve ideeën en speciale wensen op het gebied van convenience food. Zo helpen we onze klanten om hun klanten blij te maken met nieuwe producten of mogelijkheden. Samen kunnen we alles maken.

Lees verder

V&S Foodspecialist
V&S Foodspecialist

Langdurige partnerships

Van samenwerken krijgen we energie. We hechten veel waarde aan intensief teamwork met zowel klanten als leveranciers en koesteren langdurige partnerships. Als je samenwerkt is het resultaat groter dan de som van de delen. En dat zorgt altijd voor het beste resultaat.

Geen zorgen

Veel van de door ons ontwikkelde foodconcepten worden onder een private label in de markt gezet. Desgewenst ontwikkelen we jouw private label van a tot z: van sourcing van de meest geschikte grondstoffen tot receptuurontwikkeling en levering op locatie. Volledig ontzorgd.

Naar wens kan ook een deel van dit traject worden verzorgd. Zo kun je bijvoorbeeld jouw eigen grondstoffen aanleveren waar wij volgens jouw receptuur mooie producten van maken. Wat je ook kiest: we zorgen dat je er geen omkijken naar hebt.

V&S Foodspecialist
V&S Foodspecialist

Kosher of Halal

Heb je een specifieke vraag of eis? We gaan graag de uitdaging aan en stoppen pas als onze partners tevreden zijn. Dat geldt ook voor producten die vragen om speciale processen in de productieketen, zoals de richtlijnen voor een Kosher- of Halal-gecertificeerd product.

Hoe kunnen we jou
helpen?

We staan elke dag in de startblokken om nieuwe merken, innovatieve foodconcepten of gedurfde alternatieven te ontwikkelen. Doen we dat morgen voor jou?

Laat het ons weten