Private label

Wil je je met een uniek product of productlijn onderscheiden in de foodmarkt? Of een van de vele V&S-producten onder jouw merk verkopen? Onze productontwikkelaars staan voor je klaar om een private label foodbrand te ontwikkelen dat geheel aan jouw specificaties voldoet.

V&S Foodspecialist

Ontzorgd van a tot z

Mogen wij voor je aan de slag met de ontwikkeling van een geheel nieuw product of productcategorie? Je kunt ons niet blijer maken! Veel van de door ons ontwikkelde foodconcepten worden onder een private label in de markt gezet. Desgewenst ontwikkelen we jouw private label van a tot z: van sourcing van de meest geschikte grondstoffen tot receptuurontwikkeling en levering op locatie. Volledig ontzorgd.

Ontzorgd van b tot c

Naar wens kan ook een deel van dit traject worden verzorgd. Zo kun je bijvoorbeeld jouw eigen grondstoffen aanleveren waar wij volgens jouw receptuur mooie producten van maken. Wat je ook kiest: we zorgen dat je er geen omkijken naar hebt. We werken ambachtelijk, dus zelfs kleine batches of handgesneden grondstoffen zijn mogelijk. Bovendien kunnen we snel en flexibel schakelen.

V&S Foodspecialist
V&S Foodspecialist

Onze producten onder jouw merk

Een van onze bestaande producten toevoegen aan jouw merkportfolio behoort eveneens tot de mogelijkheden. Kies een product uit ons bestaande assortiment en wij passen het aan zodat het aansluit bij jouw merkwaarden.

Meer weten over
private labels?

Hoe gaan vernieuwende private label producten jouw business een boost geven?

We vertellen het je graag!