Innovatie in food

Bij V&S Foodspecialist staan we nooit stil, we zijn altijd met innovatie bezig. Of dat nu gaat om het ontwikkelen van aantrekkelijke vlees- en visvervangers, verpakking die het milieu minder belast of het vergroenen van onze energiebehoefte.

V&S Foodspecialist

Trends in food

Onze productontwikkelaars volgen de trends in voeding op de voet en combineren hun bevindingen in de ontwikkeling van innovatieve producten en concepten. Zo hebben we al verschillende vlees- en visvervangers ontwikkeld die qua smaak en textuur niet onderdoen voor het origineel. Waar mogelijk ontdoen we onze producten van allergenen en we produceren GMO-vrij en zoveel mogelijk zonder soja. Wat betreft de verhouding dierlijke en plantaardige eiwitten leggen we steeds meer nadruk op de plantaardige. En door onze receptuur slim aan te passen bevatten onze producten steeds minder zout, suiker en vet, zonder dat dit de smaak nadelig beïnvloedt.

Verpakking en energie

Onze verpakkingen leggen we onder de loep zodat ze minder plastic bevatten en zoveel mogelijk biologisch afbreekbaar zijn. Ook zorgen we dat onze productiefaciliteiten steeds efficiënter werken. We koelen en verwarmen met warmtepompen, zodat we steeds minder energie nodig hebben. En de energie die we gebruiken, is in toenemende mate afkomstig van zonnepanelen.

V&S Foodspecialist

Meer weten over onze
innovatieve visie?

Hoe draagt onze innovatiekracht bij aan onderscheidende merken en producten voor jouw business?

We vertellen het je graag!