Het smakelijkste team van Nederland

Het team van V&S Foodspecialist heeft een prettige obsessie met nieuwe smaken, texturen, geuren en ingrediënten. Onze kennis, ervaring en daadkracht vormen de perfecte voedingsbodem voor innovatieve, hoogwaardige foodconcepten.

V&S Foodspecialist

Vernieuwingsdrang

Wij staan elke dag te trappelen om samen de mooiste en beste producten te maken. We zijn ondernemend, betrokken, energiek en gedreven om de kwaliteit te leveren waar wijzelf én onze klanten blij van worden.

Werken bij V&S

Als jij een passie hebt voor het creëren van nieuwe merken en mooie producten, dan is de kans groot dat je bij V&S Foodspecialist op je plek bent. Met een compact team zetten we dagelijks met veel humor onze tanden in de ontwikkeling van nieuwe foodconcepten of het verbeteren van bestaande producten. Bijvoorbeeld in onze professioneel uitgeruste R&D-keuken in Leiden. Kijk gauw bij onze vacatures of stuur ons een enthousiaste open sollicitatie.

V&S Foodspecialist

V&S foodvacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures, maar een open sollicitatie sturen kan altijd. 

Waar werk jij
morgen?

Sta jij net als wij elke dag in de startblokken om nieuwe merken, innovatieve foodconcepten of gedurfde alternatieven te ontwikkelen?

Laat het ons weten